Marketing pakket

Heeft u nou een mooie website maar komen er te weinig bezoekers op? Dan kunnen wij u helpen! Wij schrijven zoekmachine geoptimaliseerde teksten voor uw website waardoor u hoger komt op Google en meer bezoekers trekt.

Ook delen wij elk van deze teksten op social media zodat u naast de zoekmachine optimalisatie ook nog eens op een meer directe manier extra bezoekers krijgt. Per artikel levert dit u minstens 50 mogelijke klanten op.

Proberen?

Dit marketingpakket heeft geen opzegtermijn. Als u het wilt kan u het pakket dus gewoon een aantal maanden proberen om te kijken wat de resultaten zijn. Als u dan per direct wilt stoppen dan betaald u gewoon tot en met dat moment. Ook installeren we voor u een bezoekersteller indien mogelijk met uw website pakket om de resultaten te meten. Eventueel kunnen we uw website ook updaten om zo de bezoekersstroom beter te kunnen meten en controleren.

Gegarandeerd meer bezoekers!

4

Branches bereikt tot nu toe

14

Websites beter vindbaar gemaakt

7

Regio’s bereikt

3194

Extra bezoekers

Vraag hier uw marketing pakket aan

Per artikel krijgt u minimaal 50 extra bezoekers per maand. Met 4 seo artikelen per maand krijgt u dus minimaal 200 extra bezoekers per maand.

Let op dat de resultaten van de campagne ook beïnvloed worden door de concurrentie, maar wij garanderen in ieder geval 50 extra bezoekers per maand.