Waarom bieden wij commissie?

Essenburg Multimedia is een snel groeiend bedrijf. Omdat op dit moment de hoeveelheid aangesloten experts nog sneller groeit dan de hoeveelheid opdrachten die binnengehaald worden zijn wij op zoek naar meer klanten om bijvoorbeeld een website, webshop, bedrijfsfilm, 3d animatie, smartphone applicatie of andere Multimedia oplossingen te bieden.

Wat heb jij er aan?

Om bovenstaande reden belonen wij iedereen die ons in contact brengt met een nieuwe klant: Van de eerste opdracht voor die nieuwe klant ontvang jij 10% van de inkomsten als commissie!

Commissie krijgen?

Dit betekent wel dat wij minder verdienen aan die eerste opdracht, maar wij gaan er vanuit dat onze klanten tevreden zullen zijn met het resultaat waardoor wij in de toekomst nog genoeg andere projecten samen kunnen doen. Ook scheelt dit ons in de acquisitiekosten(ivm de commissie). Op deze manier kunnen wij meer klanten van dienst zijn, krijg jij een leuke bonus commissie(tien procent), bouwen jonge professionals zoals Koen Emmers en Dennis Vlot naam op en krijgen klanten van ons  een oplossing op maat. Iedereen wint!

Mocht jij nou iemand weten, neem dan hier contact op!