Blog online winkel beginnen?

Professioneel / flexibel / lage prijs

[cycloneslider id=”website-blog-fashionisaparty”]

U hoort overal hoe belangrijk content marketing is. Het wordt ook wel ‘het nieuwe seo’ genoemd. Maar in uw webshop heeft u maar weinig ruimte voor het plaatsen van extra content. Daarom is het voor webwinkel eigenaren van belang om een blog te koppelen aan de webshop. In dit artikel leest u wat de voordelen van een webshop én blog zijn en waar op gelet moet worden bij het beginnen van een blog. Blog online winkel beginnen is dus een goed idee.

Zoals hierboven al gezegd, heeft u in uw webshop vaak weinig ruimte voor content. Door een blog aan uw webshop te koppelen, creëert u meer ruimte om content te delen met uw bezoekers. Google is dol op content. De artikelen op uw blog zorgen ervoor dat u vindbaar wordt op meer relevante keywords.

Wat kunt u verwachten?

Essenburg multimedia kan er voor zorgen dat u straks beschikt over een prachtige blog en/of online winkel.
De websites die wij leveren zijn allemaal zeer gemakkelijk zelf aan te passen en bij te houden, in het begin begeleiden wij u zodat u geheel zonder hulp uw eigen webshop kunt beheren. Onze websites werken bovendien perfect op zowel smartphones als tablets en zijn goed beveiligd. Wilt u uw site, shop of blog eveneens als smartphone app hebben dan kunnen wij dit natuurlijk ook voor u realiseren. Layouts kunt u bij ons zelf uitkiezen, zo blijven wij voordelig doordat wij standaard professionele keuzes klaar hebben liggen voor u. Wilt u er een leuke galerij bij, facebook/twitter integratie, een kaartje van google maps op uw website, of een contact formulier? Wij voorzien u hier automatisch van (indien gewenst!)
En dan misschien wel het belangrijkste van alles; Onze websites zijn allemaal Google vriendelijk. Dit betekent meer bezoekers op uw website en dus meer omzet en bekendheid! Blog online winkel beginnen!

Wilt u ook een leuke blog, site of webshop laten maken?

Vul dan het formulier hieronder in!

Wat wil je?

Je email

Beschrijf je idee en/of je wensen

Naast websites en webshops leveren wij ook SEO, SEA en social media marketing diensten. Deze diensten worden altijd geleverd in overleg en er wordt een aparte offerte voor opgesteld. Ook is het mogelijk een bedrijfsfilm of 3D animatie aan de website toe te voegen. iPhone en Android apps zijn bij ons eventueel ook nog mogelijk.