Mobile site ontwikkeling?

Wilt u een professionele website laten maken zonder dat u daarvoor te veel betaalt? Mobile site ontwikkeling voor weinig is dan voor u de oplossing! Leest u gauw verder of kijkt u op onze website onder het kopje Websites en shops.

Webapps, mobiele websites en mobiele diensten

Het zal niemand ontgaan zijn maar zonder mobile site ontwikkeling of webapp mis je de aansluiting bij je doelgroep. Het gebruik van internet op mobiel blijft continue stijgen, mede door de stijgende verkoop van smartphones als iPhone, Android toestellen, Windows 7 en Blackberry. Het is dus niet meer de vraag of je als organisatie een mobile site ontwikkeling nodig hebt, maar wanneer.

Waarom een mobiele website of webapp ontwikkelen?

Bij standaard websites zijn vaak, door gebruik van Flash, de layout en de inhoud niet geschikt of gebruiksvriendelijk genoeg om bekeken te worden via de webbrowser van een mobiele telefoon. Mobile site ontwikkeling wordt speciaal ingezet om websites zó te ontwerpen en ontwikkelen dat ze klaar zijn voor gebruik op een mobiele telefoon. Het aanbieden van een mobiele website of webapp geeft uw organisatie voorsprong op uw concurrentie. Nog belangrijker: u bewijst dat uw bedrijf dienstverlening hoog in het vaandel heeft en op een innovatieve, effectieve manier aanpakt.

Toepassingen mobiele websites en webapps

Mobiele websites zijn een belangrijk onderdeel van de marketingmix. Daarmee dragen de mobiele wesbites en webapps bij aan de communicatiestrategie, doelstellingen en de positionering van uw organisatie. Met een mobiele website is het mogelijk om je doelgroep op elk moment van de dag te bereiken waar hij of zij zich ook bevindt. Dit in tegenstelling tot een RTV, print of traditionele Internetcampagne. De kracht zit echter in de combinatie, zoals het inzetten van een mobiele website ter ondersteuning van uw campagne of om uw producten en of diensten te presenteren aan een specifieke doelgroep.

Kies vandaag nog voor mobile site ontwikkeling van Essenburg Multimedia!

Wilt u ook weten wat mobiel internet voor uw organisatie kan betekenen? Neemt u dan vandaag nog contact met ons op of kijkt u verder op onze website.

Als u vragen heeft kunt u ons bereiken via email: info@essenburgmultimedia.nl
Of bel onze servicedesk op werkdagen tussen 11.00u – 19.00u  op telefoonnummer: 06 81 159 827

– Het team van Essenburgmultimedia.nlmobile site ontwikkeling