blog laten maken

Wilt u een blog laten maken?

Velen zijn u voorgegaan. Wij maken blogs, websites en webshops. De blogs die wij ontwikkelen kunnen wij voor u op een professionele manier opzetten. Dit kunnen wij doen met Blogger, WordPress of HTML zelf (van scratch). Belangrijk bij het maken van de keuze van welk systeem er gebruikt gaat worden is het idee achter het blog: Waar wilt u het blog voor gebruiken en welk doel heeft u voor ogen? Is het een commercieel blog of een blog ter vermaak? Hoe genereert u inkomsten, en wilt u wel inkomsten genereren? Al dit soort vragen zullen wij in overleg met u behandelen en vervolgens maken wij het blog van uw dromen.
blog laten maken

Optimalisatie

Naast het ontwerpen, designen en programmeren van blogs optimaliseren wij ook bestaande blogs. Dit optimaliseren kan gebeuren om de blogs beter vindbaar te maken óf om deze goed te laten werken op smartphones en tablets.

Blog laten maken met webshop?

Wilt u een blog laten maken met gelinkte webshop? Ook dat is mogelijk. Zo kan u bijvoorbeeld op uw blog praten over uw kleding, waarna u uw bezoekers heel slim omtovert in klanten door op de juiste plekken in uw blog naar de shop te verwijzen. Zo kan u bijvoorbeeld van uw hobby uw werk maken!