Voor Eye Media Solutions in Rotterdam hebben wij het CRM systeem verzorgd. Deze moest natuurlijk ook vanaf huis toegankelijk zijn, en daarvoor hebben wij een portal ontworpen.  Ook is het mogelijk om via die portal bestanden te uploaden naar de server op kantoor voor gemakkelijke toegang.

 

Automatisering

Een groot aantal bedrijven staan er niet bij stil wat voor verbeteringen er allemaal kunnen worden doorgevoerd in werkprocessen. Werknemers nemen de werkwijze en systemen over van de werknemers die hen inwerkten en vaak is er geen tijd of mogelijkheid een stapje terug te doen en stil te staan bij de manieren waarop het werk makkelijker, minder arbeidsintensief, eenvoudiger en goedkoper kan. Vaak kan er als er met een frisse blik naar een proces word gekeken. Afhangende van uw bedrijf is een app laten maken dus een zeer rendabele en kosten efficiënte keuze.

 

Een goed voorbeeld was een AV productie bedrijf. Dat bedrijf wilde informatie ophalen van klanten. Dat bedrijf werkte al jaren met het wegsturen van word documentjes, om ze vervolgens weer retour te krijgen waarna ze de informatie konden verwerken. Ondanks dat het bedrijf relatief duidelijk was over hoe de informatie retour gedaan diende te worden, kwamen alsnog veel documenten op verschillende manieren terug. Sommige klanten van dat bedrijf printten de documenten uit, waarna ze erop schreven en het vervolgens weer gingen inscannen, waarna ze uiteindelijk de gegevens weer retour konden doen. Uiteraard was dat niet altijd even leesbaar, wat het proces tijdrovender maakte. Ook werden soms de puntjes weggehaald waarop geschreven diende te worden en soms werd zelfs het gehele document veranderd of in andere bestandstypen aangeleverd. Ook kwamen de documenten vaak onvolledig ingevuld terug of moest er gebeld worden over wat sommige antwoorden op de vragen nou precies betekenden.

 

Dit maakte het proces van het versturen en verwerken van de gegevens veel minder efficieënt dan wanneer er een online formulier zou worden gebruikt. Essenburg Multimedia heeft toen een formulier (met mouse-over labels waarin uitleg stond) ontwikkeld wat de vragen uitlegde, controleerde of alle verplichte velden ingevuld waren én ook nog eens tegelijkertijd het logo van de klant binnenhaalde (normaal gesproken moest daar later wéér over nagebeld of gemailed worden). Nadat ze bij ons hadden de app laten maken ging de productiviteit met zo’n 15% omhoog!

 

Uiteraard zijn er vele andere manieren waarop bedrijven geassisteerd kunnen worden in het stroomlijnen van de productieprocessen, maar het principe blijft hetzelfde. Analyseren, verbeter punten spotten, voorstel doen en dan een passende aplicatie of ander stukje software realiseren. In sommige gevallen is zelfs een simpele tip of idee genoeg, en komt er geen software aan te pas, in welk geval dat uiteraard helemaal gratis is.Uiteindelijk werd dat gehele proces, voor alle 6 de werknemers op die afdeling, met zo’n 60% versneld doordat alle gegevens geordend binnen kwamen op de server met het logo erbij. Jaren lang werd er dus veel te inefficiënt gewerkt, terwijl ze nu voor €300,- een veel lagere werkdruk hebben. Voor ons een kleine moeite, voor onze klant een groot plezier!Meer informatie en speceficaties zijn op te vragen via de contact pagina.

 

U kan geen toegang verkrijgen maar de portal is wel te bekijken hier. Bent u ook op zoek naar iets soortgelijks? Kijk dan op de Applicaties pagina óf neem direct contact op via het contact formulier.