250x250 hormes

Wie is het?

Hormes hout en plaat is een ondernemend bedrijf dat gevestigd is in Wijchen. Klantvriendelijkheid en service is van groot belang voor hun organisatie, dus zij wilden dat de website duidelijk en overzichtelijk zou zijn. Bij hun vorige website kregen zij veel complimenten over de overzichtelijkheid en het gebruiksgemak. Met de nieuwe website wilden Hormes hout en plaat deze service nog een stapje verder verbeteren.

Hormes hout en plaat

Wat waren de wensen?

Uiteraard moest de nieuwe website van Hormes hout en plaat in alle gemakken voorzien als de vorige. Daarnaast moest deze responsive, snel en goed beveiligd zijn.

Wat ook heel belangrijk was is dat de nieuwe website (eigenlijk heeft het meer weg van een shop) architecten en aannemers samen moest brengen. Deze kunnen voor nieuwe bouwprojecten gezamenlijk projectpakketten samenstellen om zo af te stemmen welke materialen er gebruikt worden in de bouw. Het moet dus vooral een handige tool zijn. Zodra een projectpakket eenmaal samengesteld is krijgt Hormes hier een melding van en kunnen zij de aannemers benaderen om de materialen te leveren. Zo krijgen de architecten en aannemers een handige tool en Hormes meer klandizie.

Het resultaat

webshop filter systeemDit was een relatief groot project dat onlangs afgerond is. De materialenkiezer is een overzichtelijke tool geworden met handige sorteermethoden. Bij elk materiaal kan een PDF met de volledige gegevens gedownload worden en de aannemers en architecten kunnen goed samenwerken aan projectpakketten en kunnen deze gemakkelijk met elkaar delen.

De website is ook goed benaderbaar via smartphones en tablets. Daarnaast valt deze als app te gebruiken en is hij zo opgebouwd dat elke nieuwe pagina die toegevoegd word zorgt voor betere vindbaarheid via Google.