smarpthone app laten maken

HTML5, Web, Android & iPhone

Bij Essenburg Mutlimedia maken we apps voor alle platformen. Een tijdje geleden kwam er een ondernemer naar ons toe met de vraag of wij een app voor hem konden ontwikkelen. Hij had al een succesvol bedrijf opgezet en was als ondernemer dus al geslaagd, maar nu wilde hij wat terug doen voor de gemeenschap. Hij is na gaan denken uiteindelijk bedacht hij zich, aan de hand van het nieuws, dat er tegenwoordig veel gefraudeerd word met webshops.  Hij vroeg zich af hoe dit voorkomen kon worden en is toen het gesprek aangegaan met verschillende keurmerken. Toen ontstond het idee om een smartphone app te laten maken waarmee consumenten gemakkelijk kunnen kijken of een webshop betrouwbaar is of niet.

Ondertussen is de app af en te downloaden op zowel iPhone als Android toestellen. De app is gratis en ontwikkeld als cadeau aan consumenten. De initiatiefnemer achter de app hoopt dat op deze manier mensen niet meer opgelicht worden door webshops en bijvoorbeeld producten bestellen (en betalen!) die nooit aankomen. Elke website die volgens de app goedgekeurd is is goedgekeurd via officiele keurmerken die de integriteit van de webshops getest hebben.

android app

De ‘About’-pagina van de app:

De laatste tijd neemt oplichting op het internet in sterke mate toe. Er worden websites online gezet, de zogenoemde “Flitssites”, die heel betrouwbaar overkomen. Vaak kun je hier met Ideal betalen, en staan er ook afbeeldingen bij van keurmerken. Maar in werkelijkheid zitten hier oplichters achter. Als je daar een bestelling doet krijg je het product nooit thuis, maar ben je wel je geld kwijt. Deze sites maken ook misbruik van keurmerken, waardoor het lijkt of je er veilig kunt bestellen. Dat is de reden waarom wij iets bedacht hebben om deze vorm van criminaliteit tegen te gaan.

De keurmerken waar deze app op controleert zijn in het leven geroepen om u te beschermen tegen de scenario’s die hierboven beschreven zijn. Door webshops te controleren via deze app kunt u veilig online shoppen en bent u er zeker van dat de keurmerken echt zijn. Zo loopt u dus geen risico en raakt u niet onnodig geld kwijt.

Deze app hebben wij ontwikkeld voor Iphone en Android. Hij is te dowloaden in de App store en Google Play. Tevens is er ook een versie beschikbaar voor uw pc opwww.safeonlineshopping.net

Deze app maakt het mogelijk om in 1 oogopslag te zien of het verantwoord is om bij de ingevoerde website te bestellen, en dat de keurmerken die zij op de website vertonen niet misbruikt worden.

Als de website aangesloten is bij een keurmerk dan vertelt deze app je binnen enkele seconden of de website veilig is of juist onveilig is. De lijst met goedgekeurde websites komen direct uit de database van de keurmerken zelf en zijn dus volledig betrouwbaar.

 

Safe Online Shopping garandeert u dat wanneer wij aangeven dat een site veilig is, dat deze ook daadwerkelijk geverifieerd is en u met een gerust hart een bestelling kunt plaatsen!