video laten maken

trainingsvideoRiscure

Riscure is een bedrijf dat microchips en technische apparatuur test op veiligheid en beveiliging. Het bedrijf heeft een professioneel team met goede programmeurs die de veiligheid van alle producten zorgvuldig testen.

Trainingsvideo’s

Op het moment dat er een nieuwe programmeur bij Riscure komt moet diegene ingewerkt worden. Zolang de nieuwe programmeur nog niet ingewerkt is moet een bestaande programmeur van Riscure de nieuwkomer begeleiden en dit kost veel tijd. Gedurende die tijd kan de bestaande programmeur geen werk verrichten en dat kost onnodig veel geld. Hoe los je dat nou op? Met trainingsvideo’s! Op het moment dat er nu een nieuwe programmeur wordt aangenomen bij Riscure dan staan er 16 trainingsvideo’s klaar die door ons gemaakt zijn. Op deze pagina ziet u de introductievideo.

Als u goed oplet dan ziet u zodra er code of iets dergelijks wordt laten zien dat Eloi (de man die gefilmd wordt) in het klein wordt weergegeven in de hoek van het scherm. Dit zorgt ervoor dat de programmeur die de trainingsvideo bekijkt zich kan focussen op de inhoud en de draad niet kwijt raakt, terwijl het toch nog blijft voelen als een persoonlijke training.

Wilt u ook een trainingsvideo laten maken? Voer dan ons contactformulier in!