voordelig webdesign

www.nickbos.nl

Nick Bos broodjes had een oude website. Een hele oude website. Eentje die nog in Flash gemaakt was. Dit was natuurlijk niet zo handig, want zoals u misschien wel weet indexeert Google websites die op Flash gebaseerd zijn niet en zorgt dit voor nauwelijks tot geen bezoekers. Dat alleen al was genoeg reden voor ons om hem aan te bieden zijn gehele website te vernieuwen en er een moderne, responsive website voor online te zetten. Namelijk www.nickbos.nl www.nickbos.nl

Waarom www.nickbos.nl?

Nadat we eenmaal contact hadden kregen wij te horen dat Nick ook gebruik maakte van Thuisbezorgd.nl om zijn producten en diensten aan te bieden en dat hij dit graag ook via de website zou willen doen. De website noemde we daarom ook www.nickbos.nl. Dat was een hele uitdaging om dat zo te maken dat het even gebruiksvriendelijk was als Thuisbezorgd.nl en dat het zo gemaakt zou worden dat de oude bestelpagina niet meer nodig zou zijn. Er moesten verschillende opties in komen om bijvoorbeeld ander beleg toe te kunnen voegen, om op te merken of de klant met of zonder boter zou willen et cetera. Uiteindelijk hebben wij al deze wensen door weten te voeren voor een zeer zacht prijsje en heeft de heer Bos nu een eigen webshop waar klanten die online een broodje willen bestellen voor bijvoorbeeld tussen de middag terecht kunnen om hun honger te stillen!

Bestellingen komen overigens zo(zie afbeelding) bij de broodjeszaak (en diegene die besteld hebben) binnen, netjes via de mail dus!

voorbeeld bestelling

Meer informatie over onze andere resultaten kunt u vinden op www.essenburgmultimedia.nl