Professionele smartphone applications?

Wilt u professionele smartphone applications laten maken zonder dat u daarvoor de volle mep hoeft te betalen? Wij van Essenburg Multimedia helpen u graag op weg! Wij  leveren professionele smartphone applications voor een scherp prijsje! Leest u gauw verder of kijkt u op onze website om een offerte aan te vragen.

Betaalbaar en professioneel

Essenburg Multimedia bouwt Apps en websites voor het MKB. Wij bedenken, ontwerpen en ontwikkelen professionele smartphone applications en brengen deze binnen bereik van iedere onderneming. De tijd dat het laten maken van een App enkele duizenden tot tienduizenden euro’s moest kosten is voorbij. Ook een App laten maken? Neemt u voor info contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Je klanten zijn mobiel, is je bedrijf dat ook?

Essenburg Multimedia ontwikkelt niet alleen professionele smartphone applications, maar adviseert ondernemers ook hoe zij met het inzetten van een App effectief kunnen communiceren met hun doelgroep en daardoor meer omzet kunnen genereren en meer service kunnen leveren.

Waarom een app?

Al meer dan de helft van alle lokale zoekopdrachten is afkomstig van een mobiel apparaat, smartphone of tablet. Onderzoek wijst uit dat bezoekers van een website binnen een seconde afhaken op een slecht leesbare site. Bedien potentiële klanten met een snelle, overzichtelijke mobiele site.

Met 1,5 miljoen nieuwe mobiele telefoons per dag en nu al meer lokale zoekopdrachten op smartphones dan op de desktop is de vraag niet meer “OF” u als ondernemer in moet spelen op deze ontwikkeling, maar zijn de belangrijkste vragen: “Hoe” en “Wanneer” ga ik deze kansen pakken.

Wij helpen u graag op weg om snel en tegen lage kosten een App of mobiele website te laten bouwen die direct een toegevoegde waarde levert voor je bedrijf.

 

Als u vragen heeft of voor meer informatie over het laten maken van een app kunt u ons bereiken via email: info@essenburgmultimedia.nl
Of bel onze servicedesk op werkdagen tussen 11.00u – 19.00u  op telefoonnummer: 06 81 159 827

– Het team van Essenburgmultimedia.nl

Professionele smartphone applications