Essenburg Multimedia maakt alleen nog maar sites met responsive design. Dit betekent dat wij rekening houden met de weergave hiervan op onder andere smartphones, tablets en zelfs beamers.

responsive design

Responsive design

Ondertussen bezoeken 72% van alle consumenten websites en webshops op hun smartphone of tablet. Dit betekent dat dat als websites of webshops geen responsive design hebben, dat de bezoekers niet optimaal gebruiksgemak ervaren. Bezoekers moeten inzoomen, schalen, menu’s werken niet goed en door allerlei van dat soort kleine irritaties verlaten uw mogelijke klanten uw website en gaan ze naar een andere. U loopt dus omzet mis.

Omdat wij tegenwoordig alleen nog websites met responsive design maken loopt u nooit meer klanten en dus omzet mis. De grap is dat andere webbedrijven die nog ‘statische’ websites aanbieden vaak nog duurder zijn dan wij zijn. Deze moet u dus koste wat het kost vermijden. Deze bedrijven lopen namelijk achter met de technieken van tegenwoordig. U kunt er dus van uit gaan dat zij andere moderne technieken ook niet beheren, en dat is zonde, want dat levert u nooit een zo goed mogelijk resultaat op. Wij zorgen hier uiteraard wél voor, en zijn pas tevreden als u dat bent.

Grootste voordelen responsive design

  • Vergroot gebruiksgemak
  • Google geeft websites met een responsive design een hogere ranking
  • Altijd goed leesbaar, ideaal ook voor ouderen
  • U hoeft geen losse mobiele versie te hebben

Een responsive design zorgt er dus inderdaad ook voor dat u geen losse mobiele versie nodig heeft. De website is flexibel; hij ziet er op een smartphone uit als een app en de website met responsive design ziet er op de computer gewoon uit als elke andere website!

Wat voorbeelden van websites met responsive design door ons:

www.missenmrbaby.nl
www.fashionisaparty.com
www.doggysroosendaal.nl
www.hormeshoutenplaat.nl
www.mendymariahopstaken.nl
www.nickbos.nl

Wilt u ook een website met responsive design? Vul dan het contact formulier in! U mag ons ook altijd bellen als u meer informatie wilt, deze informatie staat op de contactpagina.