smartphone app laten makenSmartphone app laten maken?

Dan bent u bij Essenburg Multimedia aan het juiste adres. Naast smartphone apps leveren wij ook apps voor op PC, tablets en beschikken wij ook over de mogelijkheden om bijvoorbeeld CRM systemen of planningsprogramma’s te programmeren. Wij zijn flexibel betreffende extra functionaliteit dat op een later stadium nog gewenst is om toe te voegen bij apps en ook proberen wij u ook altijd in de kosten tegemoet te komen. Zolang het maar voor ons rendabel blijft en jullie een state of the art app krijgen zijn beide partijen altijd wel tevreden!

Wat levert het u op?

Als u een smartphone app laat maken levert dat Office optimalisatie op, werknemers kunnen dan overal én efficiënter werken. De app vergroot de klantvriendelijkheid, u bent beter bereikbaar. U kunt uw product of dienst perfect promoten, bespaart enorm veel kosten doordat mensen dit efficiënter vinden werken of u verhoogt uw inkomen omdat het shoppen bij u aantrekkelijker of gemakkelijker gaat. U kunt door middel van een calculator bijvoorbeeld uw klanten laten zien hoeveel ze besparen en/of wat zij aan uw product hebben.

De mogelijkheden

Essenburg Multimedia ontwerpt en ontwikkelt applicaties voor smartphones en PC’s. Voor een smartphone app laten maken bent u bij ons dus uiteraard aan het goede adres. Wij ondersteunen ook veel applicaties via de browser voor het gebruik van Mac computers en tal van andere operating systems. Apps zijn bedoeld om het leven makkelijker te maken en u kunt er zo veel kanten mee op. Denk bijvoorbeeld aan een programma dat uw klant dmv. een berekening laat zien hoe veel voordeel er behaald wordt op het moment dat hij bij u zaken doet in plaats van bij uw concurrent. Of denkt u eens aan applicaties die de planning op de werkvloer automatisch via flatscreens weergeven. Er zijn ook programma’s die werkzaamheden vergemakkelijken door berekeningen voor u uit te voeren of automatisch documenten op de juiste manier te exporteren. Genoeg mogelijkheden dus! Laat uw fantasie de vrije loop gaan of laat ons u helpen en suggesties doen.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Vertel over uw probleem of beschrijf uw bedrijf of onderneming en kijk wat wij voor u kunnen doen door het contact formulier in te vullen.

Waarom wij?

Waarom zou u door Essenburg Multimedia de smartphone app laten maken? Nou, wij leveren erg snel, zijn uiterst flexibel, eerlijk, en zeer competitief geprijsd. Meer heeft u niet nodig, of wel?

Dus heeft u een (smartphone) app nodig? Vraag nu de offerte aan!

Productkeuze

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer

Beschrijf uw idee, vraag of wens

Smartphone app laten maken

Essenburg Multimedia krijgt gemiddeld een 8.9/10 op basis van 181 beoordelingen.

Matthijs van Arenthals

Geweldig bedrijf. Altijd een mooi ontwerp en snelle support.

Bianca Tonne

Het technisch advies was goed, en ze waren niet bang ons te vertellen dat sommige van onze ideeën op een andere manier beter tot hun recht zouden komen. Top service!

Ook uw mening geven? Stuur ons dan een e-mail met uw mening.