Testimonials

Op deze pagina kan u de meningen en ervaringen vinden van onze klanten over de samenwerking of producten van Essenburg Multimedia. De delen die schuingedrukt staan zijn 1 op 1 overgenomen en is dus verder niks aan veranderd.

Ook hebben we hier een link staan naar de Google+ pagina. Als u uw ervaring met ons wilt delen mag u ons mailen op info@essenburgmultimedia.nl en dan zetten wij de reactie voor u online. U mag ook gewoon het formulier invullen onder aan deze pagina.

Ons PORTFOLIO vind u hier!

 

Hier even een berichtje terug!

Ik ben heel erg blij met de website! En met het overzicht wat er nu is!

De layout is denk ik wel goed zo? Ik was even bang dat de website te licht zou zijn met kleuren, maar volgens mij valt het wel mee? De tekstvlakken van de homepage vind ik superleuk! Dit zijn de belangrijkste dingen voor mijn website en mensen kunnen er vrij gemakkelijk naar doorklikken!

De spell archief en de gebruiksaanwijzingen. De laatste zijn nu, tot ik in januari weer tijd heb om die filmpjes uit te zoeken, vooral voor het gemak van klanten en voor degene die mijn mails gaat beantwoorden vanaf december. Misschien is daar een uitklap menu fijn in de bovenbalk waarbij mensen kunnen aanklikken welke gebruiksaanwijzing ze willen lezen? 

En nogmaals superbedankt, ik  ben heel blij met de website!

Overigens, door alle perikelen is het er steeds niet van gekomen om te mailen, maar de mensen die de website nu hebben bezocht zijn allemaal enorm enthousiast!!!!! Mensen vinden em stijlvol, rustgevend en heel erg overzichtelijk! Mijn ‘branding’ staat als een huis en ik ben er ook heel erg blij mee!!!!!

 

– Wendy van Wendyrosesbrews.nl

 

Hi Thomas,

Wauw, wat fijn dat het alsnog zo snel is gelukt! Het ziet er goed uit en het is een stuk overzichtelijker en makkelijker te navigeren.

– Nicole van Cocogold.nl

 

Dankjewel voor je mail! Ik had niet verwacht dat jullie al klaar zouden zijn :-)! Bedankt in ieder geval, het ziet er een stuk beter uit op mijn telefoon. Heel fijn!
Voor nu heb ik geen vragen, ik ben er heel blij mee. Dankjewel! Mocht ik in de toekomst vragen hebben, dan zal ik zeker een mailtje sturen.
– Alyssa Cratsborn van www.missmurphy.nl

 

Factuur zal ik jou zsm overboeken, al met al ben ik er erg tevreden over, mijn dank.

– Birol Cimen van Epispring (over de epispring commercial)

 

Prima website service (incl. responsive website) van Essenburg Multimedia. Altijd bereikbaar, hulpvaardig en meedenkend. Neemt de tijd. Goede prijs, kwaliteitverhouding. Fijne samenwerkingspartner.

– Sheila van Eszensa Wellness

 

 Dankjewel voor de inlog, top dat je het al zo snel gedaan hebt. 

– Suzanne van fashionisaparty.com

 

Wow ik moet zeggen dat u de eerste bent die ons concept begrijpt.
Gezien het voorbeeld van de link wat u heeft meegestuurd. Als dat idee kan uitgevoerd worden met een goeie template die ook smartphone proof is. En onze wensen erin zoals gevraagd in vorige mail contact. Dan zie ik een goede samenwerking tegemoet.

– Gilbert van 1eurobeats.com

 

Zal de tip niet vergeten, dankjewel!

– Soraya van BisBis.nl

 

Bedankt voor de moeite alles ziet er goed uit.

– Azar van www.missenmrbaby.nl

 

Schrijf uw review/testimonial

Uw naam (verplicht)

Uw Testimonial/review(indien relevant plakken wij mogelijk uw website erbij)