Voordelige app laten maken?

U wilt een voordelige app laten maken zonder dat u daarvoor hoeft in te leveren op kwaliteit? Wij van Essenburg Multimedia helpen u graag op weg! Wij  kunnen een voordelige app laten maken, professioneel, maar voor een scherp prijsje! Leest u gauw verder of kijkt u op onze website om een offerte aan te vragen.

U denkt nu waarschijnlijk dat dit u veel geld gaat kosten. Fout! Het ontwikkelen van een app hoeft niet duur te zijn. Essenburg multimedia werkt veel met vaste modules en heeft veel studenten in dienst waardoor wij een eenvoudige app vaak goedkoop kunnen aanbieden.
Ook wat betreft maatwerk apps zijn wij vaak goedkoper dan de grotere multimedia bedrijven. Dit komt omdat wij altijd cross platform ontwikkelen. We ontwikkelen een native app één keer voor meerdere platformen tegelijk. Dit bespaart een hoop geld op gebied van arbeidsuren en daardoor kunnen wij de app u tegen een lagere prijs aanbieden.

“Een goed idee en de perfecte uitwerking leiden tot een optimaal resultaat!”

Ook als u al een idee heeft voor uw app en u deze graag door ons verder uit wilt laten werken kunt u een voordelige app laten maken. De app is pas succesvol op het moment dat hij de gebruikers een toegevoegde waarde biedt. Onze conceptontwikkelaars denken daarom graag met u mee voor nèt dat stukje out of the box denken. Wij weten precies wat de mogelijkheden voor u zijn en hoe u deze het beste kunt inzetten om een zo goed mogelijk resultaat te bereiken voor een zo groot mogelijke doelgroep.

Wanneer u ons concept met ons heeft doorgenomen en goedgekeurd heeft maken wij een ontwerp. In de ontwerpfase staat gebruikersgemak en een mooie grafische uitstraling/vormgeving natuurlijk voorop. De app moet goed werken op het platform waar hij voor is bedoeld en moet er bovendien professioneel uitzien.

Kies er vandaag nog voor om een voordelige app laten maken bij Essenburg Multimedia!

Kijkt u snel verder op onze website!

Als u vragen heeft of voor meer informatie over een voordelige app laten maken kunt u ons bereiken via email: info@essenburgmultimedia.nl
Of bel onze servicedesk op werkdagen tussen 11.00u – 19.00u  op telefoonnummer: 06 81 159 827

– Het team van Essenburgmultimedia.nlvoordelige app laten maken