Voordelige webwinkel starten?

Wilt u een voordelige webwinkel laten maken zonder dat u daarvoor hoeft in te leveren op kwaliteit? Wij van Essenburg Multimedia leveren voordelige websites en webwinkel s zonder dat u daarvoor hoeft in te leveren op kwaliteit! Leest u gauw verder of kijkt u op onze website onder het kopje Websites en shops.

Waarom een voordelige webwinkel?

Tegenwoordig worden webshops met de dag belangrijker. Ieder jaar verdubbelt het aantal webshops. Ze schieten als paddenstoelen uit de grond. Consumenten kopen en vergelijken steeds vaker via het web en hebben weinig tijd om fysieke winkels te bezoeken. Daar kunt u de vruchten van plukken.

Naast uw eventuele fysieke winkel bieden wij u een voordelige webwinkel aan. Dit is een uitstekende kans om gemakkelijk nieuwe klanten te werven. U bent immers niet gebonden aan een bepaalde locatie en pakketten worden simpelweg via de post verzonden.

Essenburg Multimedia is een internetbureau dat zich bezig houdt met het ontwikkelen – bouwen van webshopconcepten. Daarnaast leveren wij standaard zoekmachineoptimalisatie bij al onze geleverde voordelige webwinkel s zodat u een zo groot mogelijk resultaat bereikt.

De voordelen

Bij ons kunt u niet alleen kiezen voor een budget/voordelige webwinkel maar ook voor een webwinkel op maatwerk. Voor dat tweede geldt natuurlijk dat wij alsnog goedkoper zijn dan de grotere bedrijven. Dit komt doordat wij veel student medewerkers hebben (op topniveau) en daarom het uurloon lager ligt.
Tijdens het laten maken van uw voordelige webwinkel wordt u bijgestaan door een vast contactpersoon waardoor er nauwkeurig gewerkt kan worden en er niets over het hoofd wordt gezien.
Onze webwinkels zijn ook zeker geschikt voor mobiele telefoons en allerlei andere schermresoluties. De website past zich als vanzelf aan aan de schermgrootte zodat deze op ieder platform makkelijk te bedienen is.
Wij zijn laag in hosting en servicekosten, u krijgt een betere indexering in zoekmachines, alleen U bent de eigenaar van de webshop en kunt volledig zelfstandig aan de gang en waar nodig staan wij u bij met extra uitleg en zorg.

Vertrouwde betaalomgeving

We maken gebruik van betalingssystemen zoals, Ideal, Credit card, Mastercard, Visa en andere reguliere betalingsmogelijkheden. Het is belangrijk voor de gebruiker om in hun eigen vertrouwde betaalomgeving een aankoop te kunnen doen. Mede hierdoor is het kopen via internet erg succesvol. We werken samen met uw eigen bank of met elk andere betaal-provider die uw voorkeur heeft. Hierdoor wordt uw eigen voordelige webwinkel een nóg grotere hit!

Bij een eigen website hoort uiteraard ook een eigen email adres. Wij zorgen er voor dat u uw eigen emailadressen krijgt die bij uw voordelige website passen, bijvoorbeeld een info@jouwbedrijfsnaam.nl

Veel vergelijkbare aanbieders geven u de mogelijkheid om maximaal 5 pagina’s te plaatsen op uw voordelige webwinkel. Bij ons bepaald u zelf hoeveel pagina’s u maakt!
Het team van Essenburgmultimedia.nl kan contact met u opnemen om te overleggen over bepaalde keuzes binnen het maken van uw voordelige webshop en deze service kost niets extra!

Als u vragen heeft kunt u ons bereiken via email: info@essenburgmultimedia.nl
Of bel onze servicedesk op werkdagen tussen 11.00u – 19.00u  op telefoonnummer: 06 81 159 827

– Het team van Essenburgmultimedia.nlVoordelige webwinkel